MUŞ / VARTO - Haksever İlkokulu

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi bitmesi sebebiyle okulumuz öğrencilerine karneleri dağıtıldı.

Şbt

10 Kasım M. Kemal ATATÜRK´ ün ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü nedeniyle okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan anma programı okulumuz bahçesinde öğrenci,veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Varto Halk Sağlığı Merkezi Ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine diş fırçası ve macunu dağıtıldı. Ekipler tarafından diş fırçalamanın önemi anlatılıp, diş fırçalama üzerine eğitim verildi.

Şbt

Varto Toplum Sağlığı Merkezi Ekipleri tarafından okulumuz 1. sınıf öğrencilerine işitme tarama testi yapılarak öğrencilerimizde işitme problemleri olmadığı tespit edilmiştir.

Şbt

Okulumuz dış cephe boyası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ve öğretmenlerimizin çalışmaları ile yenilenmiştir.

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı sonu karneleri dağıtıldı.

Haz

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendilerinin başlattığı Okuma Yazma Seferberliği çerçevesinde köyümüzde açılan Okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

May

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri Varto Yatılı Ortaokulu spor salonunda sportif yetenek taramasından geçirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde neşe ve çoşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz çalışanları ve 1/A sınıfı öğrencileri katılımıyla meyve ağacı fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Haksever İlkokulunda kurs açılıp, kursiyerlerin katılımı sağlanmıştır.

Mrt

Okulumuz 3/A sınıf öğretmeni Tülin Çelik ve öğrencileri öncülüğünde okulumuzda Atık Pil Toplama Kampanyası başlatıldı. Öğrenciler atık pillerin doğaya verdiği zararlar konusunda bilgilendirirldi.

Mrt

1/A sınıf öğretmeni Büşra ÇİFTÇİ ve öğrencileri okumaya geçişleri sebebiyle okuma bayramı düzenledi.